Siste nytt
 • Bergen Næringsråd er samarbeidspartner på 2030 programmet, og dermed er du invitert til å være en av de første til å ta en titt på det nye programmet hvor vi sammen innoverer for en fossilfri framtid.
  Vis mer
 • Vi søker en medarbeider som skal jobbe med Bergen Næringsråds pågående prosjekter innen kompetanse, omstilling og utdanning. Traineen vil få særlig ansvar for prosjektet Energilandet, og være en viktig del av teamet rundt Bergen Opportunity.
  Vis mer
 • Til tross for forsinket og forkortet rekruttering søkte rekordmange seg til talentprogrammet for innvandrere Bergen Opportunity. Av de 300 som søkte ble 46 kalt inn på intervju og 22 deltagere er nå valgt ut. - Det er nok den mest mangfoldige gruppen som har vært tilknyttet Bergen Næringsråd i vår 175 år lange historie. Deltagerne kommer fra hele verden med topp kompetanse for lokalt næringsliv og det offentlige, forteller prosjektleder i Bergen Næringsråd, Iver Neptali Belle-Ramos.
  Vis mer
Se alle: Siste nytt
Medlemsnyheter
Se alle: Medlemsnyheter
Intervjuserie: I dag snakker vi med
 • - Vi synes jo det er litt gøy at vi som private utbyggere prøver å skyve byrådet i Bergen i en grønnere retning, sier Jorunn Nerheim, leder for Ressursgruppe Byutvikling og prosjektdirektør i OBOS.
  Vis mer
 • - Arbeidsgivere må gi litt «slækk» til nyutdannede fremover. Mange av oss vil få hull i CVen fordi deltidsjobber, sommerjobber og traineestillinger har forsvunnet over natten. I verste fall kan vi få en tapt generasjon.
  Vis mer
 • Lederne for de unge nettverkene i næringslivet forteller om utfordringer med å jobbe hjemmefra, den nye arbeidshverdagen og fremtidsutsiktene.
  Vis mer
Se alle: Intervjuserie: I dag snakker vi med
Synspunkt
Se alle: Synspunkt