Siste nytt
Se alle: Siste nytt
Medlemsnyheter
Se alle: Medlemsnyheter
Synspunkt
 • I disse dager sitter valgvinnerne fra rødgrønn side og forhandler om posisjoner og om hvilke saker som skal inn i en regjeringserklæring. Da er det på sin plass å minne om sitatet i overskriften, hentet fra Aps leder Jonas Gahr Støre i mange av hans møter på Vestlandet de siste årene.
  Vis mer
 • Kjære Jonas og Trygve. Ennå vet vi ikke helt om dere vil inngå politisk ekteskap og regjeringsdannelse. Likevel virker det som dere er seriøse, og at dette er mer enn en av de one-night-standene helseministeren nå har tillatt. Seks satsingsområder er løftet frem av deg som blir vår nye statsminister.
  Vis mer
 • Vei- og bybaneutbygging i Bergen har som mål å tilrettelegge for byutvikling. I Eidsvåg legger bystyret i Bergen opp til det motsatte.
  Vis mer
Se alle: Synspunkt
Intervjuserie: I dag snakker vi med
 • Øyunn Viken er daglig leder for Kultur Vest, og begynte i vår. Nå er målet å få publikum tilbake til kulturarrangementene i byen.
  Vis mer
 • For 20 år siden var Netflix, HBO og «binge watching» ukjente begrep. Likevel satset TV 2 på streaming og en internettplattform som tok betalt av forbrukere for å se TV-innhold. Det ble en så stor suksess at man valgte å kommersielle den tekniske løsningen bak, og selskapet Vimond så dagens lys i 2011. Et tiår senere er det bergenske selskapet helt i front i utviklingen av medieteknologi, og er i dag en av de ledende aktørene på det globale markedet.
  Vis mer
 • - Vi gleder oss stort til vi kan oppleve en mer normal hverdag, besøke våre kunder og våre flinke medarbeidere, som virkelig har stått på i denne krevende tiden vi snart kan legge bak oss. Vår kjernevirksomhet har ikke endret seg, vi skal fortsatt gi mennesker en bedre arbeidshverdag, sier Rune Kristian Monsen, konserndirektør i Tomagruppen.
  Vis mer
Se alle: Intervjuserie: I dag snakker vi med