Siste nytt
 • Ragnhild Janbu Fresvik briljerer med sin faglige kunnskap og er en tydelig stemme for det grønne skifte og bærekraftige forretningsmodeller. Hun har hatt en kometkarriere fra forretningsutvikler til konserndirektør for bedriftsmarkedet i Sparebanken Vest, og ble i dag tildelt den 20. Sunnivaprisen i rekken.
  Vis mer
 • - Det har skjedd mer på bærekraft de siste 10 månedene enn de siste 10 årene, sa næringspolitisk sjef i Bergen Næringsråd Atle Kvamme. Samtidig er vi helt i starten av arbeidet med bærekraft, og det viser i resultatene som PwC kunne presentere på frokostmøtet i dag.
  Vis mer
 • Bergen Næringsråd slår sammen ressursgruppene Fornybar og Energi sammen til en gruppe. Målet er å bruke kompetansen i hele energibransjen til å skape nye arbeidsplasser.
  Vis mer
Se alle: Siste nytt
Medlemsnyheter
 • Ett av de første filmklippene som finnes fra Bergen er fra rett etter bybrannen i 1915. Det vil bli vist i filmselskapet Aldeles sin nye kinodokumentar, «BERGEN - i all beskjedenhet». Fremdeles ligger det mange filmruller på Nasjonalbiblioteket som ingen i vår tid har sett, men materialet forvitrer og bildene forsvinner. Nå ber filmskaperne næringslivet om hjelp.
  Vis mer
 • «Gi Gaven Videre» er et digitalt gavekort til gode formål der mottakeren selv får gi gaven videre til sin egen hjertesak.
  Vis mer
 • Travelmate er et reisebyrå med kontor på Sotra og Austrheim og en frilanser i Stavanger. Staben består av medarbeidere med reiseerfaring fra 100 land og med 35 års erfaring fra bransjen
  Vis mer
Se alle: Medlemsnyheter
Synspunkt
Se alle: Synspunkt