Siste nytt
 • Satsinger på nye næringer som havvind og karbonfangst og -lagring, var «nye eksporteventyr» også for ti år siden.
  Vis mer
 • En undersøkelse utført for medlemmene i næringsforeningene i Vestland fylke viser at mer enn 50% i næringslivet forventer svakere resultat i 2020 enn året før, og utviklingen er verre enn forventet. Nedgangen skyldes mangel på kunder og manglende oppdrag. Noe av det mest kritiske er likevel at den siste krisepakken fra myndighetene kun treffer 17% av bedriftene i Vestland.
  Vis mer
 • Vår jubileumsbok forteller Bergen Næringsråds historie, fra etableringen av Bergens Haandværkerforening 17. november 1845 og frem til i dag. Alt Bergen Næringsråd gjør baserer seg på samspill, da vår rolle er nettopp å samle aktører, drive 16 ressursgrupper, delta i utredninger og å arbeide tett opp mot politiske myndigheter.
  Vis mer
Se alle: Siste nytt
Medlemsnyheter
 • To Bergensbedrifter har utmerket seg i to ulike nasjonale kåringer fra Deloitte i november. Eterni Gruppen er kåret som en av Best Managed Companies i Norge, mens Electric Friends er på topp-tre-listen av Technology Fast 50.
  Vis mer
 • I november lanserer vi Jefferson Wells som vil levere konsulent- og rekrutteringstjenester innen ledelse, teknologi og økonomi. Samtidig transformeres Experis til et rendyrket IT-konsulentselskap.
  Vis mer
 • Folkene bak det digitale gavekortet Gi Gaven Videre er i full fremdrift inn i julegavesesongen. Etter braksuksessen i fjor har de forsterket teamet og ansatt Elizabeth Bovoli som daglig driver. Hun er første ansatte og skal jobbe sammen med daglig leder Aksel Mjøs.
  Vis mer
Se alle: Medlemsnyheter
Intervjuserie: I dag snakker vi med
 • Aldri så galt at det ikke er godt for noe: Pandemien sørget for at ombyggingen av Ulriksbanen og Skyskraperen kom i gang raskere enn planlagt. – Vi håper på nyåpning i juni, sier Mikael Sletten i Ulriken643.
  Vis mer
 • Bergensavisen opplever en kraftig vekst i både lesing og abonnenter. - Det er positivt for en avis at det skjer mye i samfunnet. Nå er det virkelig behov for god, skikkelig og nær journalistikk, mener sjefredaktør Sigvald Sveinbjørnsson.
  Vis mer
 • - Vår hovudgeskjeft er å samle folk. Det er ikkje heilt enkelt om dagane, men konferansen på torsdag går av stabelen som planlagt.
  Vis mer
Se alle: Intervjuserie: I dag snakker vi med
Synspunkt
Se alle: Synspunkt