INNSAMLINGSAKSJON FOR SKØYTEHELTENE!

01.01.0001

BILDE: Tom Georg Olsen og Sverre Lunde Pedersen

INNSAMLINGSAKSJON FOR SKØYTEHELTENE FRA 22.03.18!


Skøyteløperne i Fana, Sverre, Håvard og Sindre, har levert fantastiske prestasjoner i inneværende sesong. De har også fremstått som gode rollemodeller både i oppturer og nedturer. Dette har gledet ikke bare de skøyteinteresserte, mens også bergensere generelt. Samtidig tjener disse gutta mindre enn mange 2. divisjonsspillere i fotball. Selv et OL-gull gir ingen bonus fra det sentrale idretts-Norge.

Tom Georg Olsen, konserntjener i IT-selskapet Miles, har på bakgrunn av dette tatt initiativet til en innsamlingsaksjon, der pengene går uavkortet til de nevnte løperne. Formålet er å vise disse gutta hvor mye glede de har gitt oss gjennom året og å gi dem en ekstra motivasjon i det kommende treningsarbeidet. Fana IL skøyter har også gitt sitt bidrag til å få denne aksjonen i gang.

I god VM- og OL-stil er aktuelle giverbeløp kategorisert i GULL (20 000), SØLV (10 000) og BRONSE (5 000). I tillegg er det fritt for privatpersoner til å bidra med mindre beløp. Aktører som allerede har meldt inn sine bidrag, er:

GULL: Miles, Sparebanken Vest, BKK, Fjordkraft, Tryg Forsikring, Inventura, Keolis og Kluge.
SØLV: Fjord Tours, Amesto, Metis Toppidrett og Didrik Munch.
BRONSE: Harald Troye, Ivar Hillestad, Dag Skansen og Skjoldnes Utvikling

Vi har med dette over NOK 220 000 på plass allerede ved oppstarten av aksjonen, noe som lover godt for fortsettelsen.

BEDRIFTER som ønsker å bidra, kan sende e-post til skoyter@fanail.no og oppgi ønsket «medalje». Faktura blir da sendt til oppgitt e-post.

PRIVATPERSONER kan enten vippse til 514031 eller betale til konto 3633.56.56800.