Grieg Gruppen:– Å drive bærekraftig gir et konkurransefortrinn

22.03.2019

For Grieg Gruppen er det viktig å være en del av miljøbevegelsen. I fjor ble de tildelt Bærekraftsprisen, og nå ønsker de å være med på å definere en bærekraftig framtid.

Det var i fjor Grieg Gruppen ble den aller første vinneren av prisen, som deles ut av Bergen Næringsråd i samarbeid med Fana Sparebank. Det er 135 år siden det originale selskapet ble opprettet, og nå er én fjerdedel eid av Grieg Foundation. Stiftelsen jobber både internasjonalt og nasjonalt med barn og unges økende behov, og har et fokus på blant annet kunst, kultur og medisinsk forskning. Grieg Gruppens initiativ er en del av håpet om å skape globale løsninger som sikrer en bærekraftig framtid for de neste generasjonene. 

 – At vi er eid en fjerdedel av en stiftelse, som primært støtter barn, unge, helse og kultur, det er noe som understøtter hvem vi er som gruppe og organisasjon, sier Eli Vassenden ved Grieg Star Shipping.