Ekspress Kafè Indonesia

13.05.2019

Er 260 millioner innbyggere med 7% vekstrate årlig interessant?
Innovasjon Norge Indonesia gir deg siste nytt innen ulike bransjer på 20 minutter. Du velger tema, vi fikser frokost.

DATO:   TIRSDAG 21.mai
STED:    Media City Bergen

Påmeldingsfrist:  19. mai
Påmeldingavgift: Gratis


PROGRAM09:00 – 09:30 Kafé FinTech

09:30 – 10:00 Kafé Akvakultur

10:00 – 10:30 Kafé Ren energi

10:30 – 11:00 Kafé Oil & Gass

Dere velger selv hva og hvor mye dere vil være med på. Hver halvtime består av en kort presentasjon om tema etterfulgt av åpen dialog.

Det er nylig laget en rapport om markedsmulighetene i Indonesia som dere kan lese et utdrag fra i teksten under.

Velkommen til Ekspress Kafé!

MELD DEG PÅ HER!


_______________________________________________ 

Indonesia
The country has 260 million people and is the 4th most populous country in the world. The economy is growing at a rate of 5-7 percent per year and is assumed to surpass most countries in Europe by 2030. Indonesia represents a large domestic market, young work force, fast-growing middle class, and abundant natural resources.

FinTech
The fintech sector is growing in Indonesia and offers new opportunities with 130 million people active on social media. Payment and lending occupied the largest share in the market, while personal finance and wealth management is on the rise.


Aquaculture
Aquaculture in Indonesia is conducted in both fresh and marine water using a variety of species, production facilities and methods. The most common aquaculture species are barramundi, grouper, carp, tilapia and catfish. Indonesia is currently in need of more sustainable aquaculture and technologically advanced fish farms.

Clean Energy
Indonesia wants to increase the share of renewable energy from 12,5 to 23 percent by 2025 and is open for investment. There are opportunities for Norwegian companies within development, procurement, construction, operations, maintenance services, technology transfer and expertise.

Oil and Gas
There are opportunities for Norwegian companies within deep water exploration, enhanced oil recovery, subsea equipment, digital well solutions, fracturing, balanced drilling, floating production storage, offloading, infrastructure development, repair and maintenance, LNG plant development and logistics.

 

 

____________________________________________

Vilkår for våre arrangementer:

Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring.

Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.