Renta AS

12.07.2022

Flexleie AS ble etablert i 2002 og høsten 2018 ble Flexleie AS kjøpt opp av det finske utleieselskapet Renta Group. Med nye eiere har Flexleie AS, nå Renta AS gått fra å være en liftspesialist til en totalleverandør innen maskin- og utstyrsutleie.

April 2021 ble Byggesystemer kjøpt opp av Renta. Byggesystemer ble etablert i 1975 og har en solid markedsposisjon med 160 ansatte fordelt på åtte avdelinger i Nord-Norge og en i Oslo. I februar i år ble Utleiesenteret AS kjøpt med 4 gode avdelinger sentralt på Østlandet. Renta AS har i dag 350 ansatte fordelt på 20 avdelinger i hele Norge.

Om Renta:

  • Miljøfyrtårnsertifisert

  • 350 ansatte

  • 20 avdelinger

  • 3 ansatte med mesterbrev og 19 med fagbrev i stillasfaget

  • Sertifisert virksomhet for personløftere, truck og heis


Renta Group har hovedkontor i Helsinki og driver med utleie og stillas i Norge, Sverige, Finland, Danmark og Polen. Konsernet har over 1.000 ansatte fordelt på mer enn 90 avdelinger og en estimert omsetning i 2021 på ca. 2,5 milliarder.


Finn ut mer om Renta og hvilke tjenester de tilbyr på deres nettside