Skal kåre Årets unge ledertalent

04.07.2017

Konferansen skal etter planen arrangeres i april 2018. Nå skal det settes ned både en programkomité og en jury som skal jobbe frem innholdet i arrangementet. Det innebærer blant annet å spesifisere hvilke kriterier som skal legges til grunn for kåringen, prosessen rundt nominering av kandidater og den endelige kåringen.

- Vi synes det er viktig at vi setter fokus på ledelsesfaget ved å være med og arrangere lederkonferansen som blir en fin arena å dele erfaringer, få faglig påfyll, inspirasjon og nettverksbygging. I tillegg er det ekstra spennende å være med og kåre årets ledertalent i Bergensregionen i samarbeid med Bergen Næringsråd, sier distriktssjef Tatiana Pavlova i Adecco.

Bergen Næringsråd har et betydelig ungt nettverk i Ressursgruppe U37, og gruppen vil ha en betydelig involvering i arbeidet med arrangementet. Konferansen vil være rettet mot fremtidens lederskap, og skal passe for ledere i alle aldre og alle bransjer.

- Vi har savnet et arrangement som dette, og ser stor verdi i at vi sammen med Adecco får til et arrangement som passer for fremtidens ledere, sier markedssjef Geir Mikalsen i Bergen Næringsråd.

 

 

Geir  Mikalsen
Geir Mikalsen
Markeds- og kommunikasjonssjef

chat_bubble_outline +47 906 20 851
Kommende møter
Tett på Tryti
Lille Ole Bull, Øvre Ole Bulls plass 3,
02. mai 08.30 - 10.00

Vis mer
Ledelse i en digital verden
Radisson Blu Bryggen,
03. mai 11.30 - 16.30

Vis mer
BergenUP: Digitaliseringsbesøk hos Statoil
Statoil, Sandslivegen 90,
03. mai 17.15 - 20.15

Vis mer