Årskonferansen og Årsmiddagen 2018 i bilder

19.11.2018

Bergen Næringsråds Årskonferanse og Årsmiddag 2018 er nå historie, og vi håper at våre over 600 deltakere fant ny inspirasjon og skapte nye gode relasjoner.

Se bildene fra arrangementene her

Temaet for Årskonferansen var en forlengelse av fjorårets konferanse, og vi tok bærekraft-utfordringene opp ett nivå. Våre fabelaktige foredragsholdere ga inspirasjon til ytterligere tiltak og innspill på veien videre mot et mer bærekraftig samfunn- og næringsliv. Se alle foredragsholderne, og programmet her

I tillegg tok vi konferansens tema ut i byen og til alle bergenserne gjennom å arrangere en nattevandring for bærekraftsmålene lørdag 17. novemeber. Det ble en ubetinget suksess med flere tusen vandrere, og vil etter alle solemerker gjennomføres også neste år. 

Årsmiddagen ble arrangert for 173. gang. Meny, sanger, taler og skåler har stort sett vært uendret i alle disse årene. Innholdet i talene og samtalene rundt bordsetet er derimot nye og forfriskende hvert år, og oftest med et bergensk selvironisk "glimt i øget" i forhold til den historiske og høytidelige rammen. Dette er med andre ord et sagnomsust, historisk Bergens tablå!