Bergen Næringsråds Ressursgruppe Student
Bergen Næringsråds Ressursgruppe Student

Åpne døren for morgendagens arbeidstakere

26.11.2019

Riktig og tilstrekkelig kompetanse er avgjørende for den videre utviklingen av byen, regionen og bedriftene våre. Vi oppfordrer derfor nå bedriftene til å åpne dørene for studentene våre gjennom sommerjobber.

På denne måten kan næringslivet vise frem mulighetene i regionen, og samtidig gi våre studenter relevant arbeidspraksis og kunnskap om mulighetene våre. Erfaring viser også at de som får en sommerjobb ofte ender opp med fast stilling i bedriften etter endt utdanning.

Vi vil samle alle sommerjobbene på en felles portal, slik at mulighetene synliggjøres og flere studenter får anledning til å søke.
Dette er enkelt og kostnadsfritt for bedriften og kan brukes som et supplement til annonsering på egne og andre medier. Gå til denne lenken for å legge inn sommerjobbene. Det blir et felles slipp for stillingene den 16. januar. Stillinger kan etter det legges ut fortløpende.

De som bruker portalen, vil også kunne profilere bedriften og stillingen kostnadsfritt på utdanningsmessen i Grieghallen 24. – 25. januar 2019.

Vi håper dere vil bruke denne muligheten til å hente kompetanse og løfte regionen. For eventuelle spørsmål, kontakt:

Vegard  Kolnes
Vegard Kolnes
Næringspolitisk rådgiver

chat_bubble_outline +47 464 16 612
Iver N.  Belle-Ramos
Iver N. Belle-Ramos
Næringspolitisk rådgiver

chat_bubble_outline + 47 476 82 011