Ledige Trainee-stillinger for 2020/2021

16.12.2019

Er du klar for et spennende år som gir deg en knallstart på arbeidskarrieren din? Rekordmange ledige trainee-stillinger ute nå. Søknadsfrist 27. januar.

Her er de ledige stillingene:

Med traineestillingene følger utviklingsprogrammet til Trainee Vest. Programmet er faglig ambisiøst og skal tilby kompetanse utover det som er tilegnet i heltisstudier. Et eksempel på tidligere program finner du her.

Hvis du er nyutdannet med enten bachelor- eller mastergrad kan du søke stilling gjennom et av Norges mest attraktive traineeprogram. En traineestilling vil by på nettverk i næringslivet, ny kompetanse og morsomme opplevelser gjennom året. Er du ferdig med bachelor eller master til sommeren kan du også søke. Trainee Vest er et traineeprogram i regi av Bergen Næringsråd. Siden 2008 har det blitt ansatt rundt 200 personer gjennom Trainee Vest. I 2019 ga 70 % av avgangstraineene toppkarakter til traineeåret som helhet, og 95% var fornøyd med traineeåret.

Som Trainee får du:
· En unik overgang fra studier til arbeidsliv
· Faglig og personlig utvikling
· Et unikt tverrfaglig nettverk
· Følge et utviklingsprogram av god kvalitet og høy verdi
· Konkurransedyktige betingelser etter avtale med arbeidsgiver

Krav til søker:
· Fullført bachelor- eller mastergrad.
· Maksimalt tre års arbeidserfaring etter endt studie.
· Beherske norsk både skriftlig og muntlig.

Andre opplysninger:
Stillingene har vanligvis tiltredelse i august/september, med et års midlertidig ansettelse. Traineen får ansettelseskontrakt med bedrift og lønnes etter bedriftene sine respektive regulativ. Stillingen gir plass i Trainee Vest sitt utviklingsprogram med felles samlinger med de andre traineene gjennom året.
Kontaktperson er Stine Fjeldstad, mobil 483 13 338.

 

Stine Monica  Fjeldstad
Stine Monica Fjeldstad
Prosjektleder for Trainee Vest og næringspolitisk rådgiver

chat_bubble_outline + 47 483 13 338