#hvorforbergen

14.01.2022

Bergen Næringsråd sitt unge nettverk, BergenUP, startet onsdag med å dele sine egne personlige grunner til hvorfor de jobber i Bergen. Nå oppfordrer de flere til å bruke sosiale medier til å gjøre det samme, dele det beste med Bergen, med bruk av #hvorforbergen.

Etter at Mathias Sagevik, leder av ekspertgruppe student i Bergen Næringsråd, spurte i et debattinnlegg i Bergens Tidende om det ikke finnes karrieremuligheter i Bergen, eller om «Bergen bare er elendige på merkevarebygging», har BergenUP valgt å løfte opp de fantastiske karrieremulighetene som finnes. Ved å dele på LinkedIN om hvorfor man har valgt å jobbe i Bergen, har svært mange gjennom hele dagen delt sine historier med hverandre.

- Vi har et rikt tilbud av karrieremuligheter i Bergen, men vi må bli flinkere til å vise frem hva Bergen har å tilby. BergenUP har som mål å være et nettverk for å nettopp gjøre dette. Vi er glade for at Mathias Sagevik løftet denne viktige tematikken, og nå er det vår plikt å løfte frem mulighetene som finnes i Bergen til studenter og unge talenter. Derfor startet vi med #hvorforbergen – Marcus Garberg, leder av BergenUP

Administrerende direktør i Bergen Næringsråd er glad for initiativet:

- Jeg synes det er flott at våre unge medlemmer har tatt initiativet til å løfte opp og frem Bergen som en god by å leve og jobbe i, og en region som har et stort mangfold av spennende karrieremuligheter. Vi ønsker enda flere engasjerte dyktige talenter med på laget for å videreutvikle byen vår. – Marit Warncke, adm.dir Bergen Næringsråd

Bli med og gjør det samme!

Lag et innlegg på LinkedIN, Facebook eller andre sosiale medier, bruk #hvorforbergen, fortell hvorfor du trives med å jobbe i Bergen og tagg personer fra ditt bergensnettverk til å gjøre det samme.

Og er du under 40 år og ønsker å være en del av BergenUP-nettverket? Meld deg inn ved å gå til www.bergenup.no