Velkommen til oss Nicoline!

13.01.2022

Bergen Næringsråd styrker staben med Nicoline Wiederstrøm. - Det er godt å være tilbake i Bergen, og i tillegg få muligheten til å være en del av Bergen Næringsråd er utrolig kjekt, sier hun

Nicoline har en bachelor i medievitenskap fra UiB og en master i internasjonale relasjoner med spesialisering i konflikt og sikkerhetspolitikk fra University of Kent – Brussels School of International Studies i Brussel. Etter tre år i den belgiske hovedstaden ser hun nå frem til å ta fatt på arbeidsoppgaver og ta del i spennende prosjekter i verdens beste by. 

I Bergen Næringsråd skal hun som prosjektmedarbeider jobbe tett med mange av våre prosjekter. - Det er en ung og spennende kapasitet vi har fått med oss på laget i Nicoline, og jeg gleder meg til å følge hennes utvikling, sier adm. direktør Marit Warncke. 

I tillegg til studiene i Brussel var hun praktikant på EU-kontoret til miljøvernsorganisasjonen Wetlands International. EU-kontorets fremste oppgave er å drive faktabasert påvirkningsarbeid mot beslutningstakere i EU-parlamentet og EU-kommisjonen. - Jeg jobbet med policy og kommunikasjon, og var liason mellom organisasjonen og eksterne aktører som EU-kommisjonen. Arbeidsoppgavene omfattet utarbeidelse og implementering av kommunikasjonsstrategi, policy monitoring og ellers diverse kommunikasjonsarbeid som daglig drift av sosiale medier og nettsted, samt utarbeidelse av rapporter, forteller hun. 

Nicoline har også jobbet med kommunikasjon i Hordaland Røde Kors og jobbet sommeren 2021 i Zero Waste Norge hvor hun assisterte i et konsulentoppdrag vedrørende omlegging til mer bærekraftig drift i tjenesteytende næring.