One Ocean Expedition Top Executive

09.11.2021

Bli med toppledere på tvers av landegrenser under One Ocean Expedition Top Executive. Sammen seiler vi skipet Statsraad Lehmkuhl fra Shanghai til Hong Kong. Hele seilaset er et samarbeid i praksis der vi gir hverandre nye perspektiver, impulser til nytt samarbeid gjennom dekksamtaler om våre globale utfordringer.

Dette er den offisielle topplederseilasen under One Ocean Expedition. Målet med One Ocean Expedition å skape oppmerksomhet og dele kunnskap om havets viktige rolle for en bærekraftig framtid i et globalt perspektiv. Gjennom en uke med seiling vil du få et eksepsjonelt nasjonalt og internasjonalt nettverk av toppledere, og bygge kunnskap som er helt unikt for denne seilasen.

Dette er virkelig en “once in a lifetime opportunity” hvor du som toppleder vil jobbe sammen med andre toppledere, ha dekksamtaler sammen, oppleve utfordringer som kommer, møte banebrytende selskaper og organisasjoner og sammen operere som et team på en av de største og mest bærekraftige seilskipene i verden. Du vil definitivt få en opplevelse du aldri vil glemme!

Egen eksklusiv konferanse i Shanghai

I tillegg til selve seilasen vil du være en del av en eksklusiv internasjonal konferanse i Shanghai, med verdenskjente foredragsholdere, moderatorer og debatter om relevante tema som omhandler samarbeid mellom landene, handel og bærekraft. Du vil blant annet få et unikt innblikk i Kinas betydning for deg og verdensøkonomien, som du ikke kunne fått hjemme i Norge. Du vil møte toppledere fra de fire havbyene Bergen, Oslo, Stavanger og Shanghai og få innsikt og møte kinesiske selskaper og kunnskapsmiljøer. Konferansen er kun for deltakere på seilasen.

Ved ankomst Hong Kong, vil det også være oppsummerende seminarer og diskusjoner med relevante virksomheter og organisasjoner.
One Ocean Expedition er en offisiell del av FNs havforskningstiår.

 

Påmelding

Denne seilasen er kun for toppledere og "by invitation only". Er du toppleder i en norsk virksomhet, organisasjon, akademia eller offentlig sektor? Fyll ut skjemaet under, og du vil få tilsendt en påmeldingslenke og mer informasjon om seilasen. 

Pris og detaljer

Pris for seilasen er 39 000,-. Reise til Shanghai og fra Hong Kong + opphold i havnene kommer i tillegg. Vi gjør oppmerksom på at grunnet pandemien kan endringer på kort varsel forekomme. Gratis avmelding fram til 1. mars 2022. Faktura sendes etter denne datoen.


Denne seilasen er et samarbeid mellom:

Jeg vil melde meg på One Ocean Expedition Top Executive

Atle  Kvamme
Atle Kvamme
Næringspolitisk sjef

chat_bubble_outline +47 995 16 511