Vi er stolt sponsor av One Ocean!

29.01.2021

I perioden 2021-2023 skal Seilskipet Statsraad Lehmkuhl gjennomføre sin første jordomseiling noensinne, og Bergen Næringsråd er med som stolt sponsor. – Dette kommer til å bli en fantastisk reise og manifestasjon av hvordan tilstanden i havet er, men også hva vi kan gjøre med det, sier adm. direktør Marit Warncke.

Jordomseilingen bærer navnet "One Ocean Expedition", og skal på sin ferd sette fokus på bærekraftig utvikling i et globalt perspektiv, med hovedfokus på utfordringene i havet.


- Vi går inn med en betydelig støtte i dette. Vi vil og gi alle våre medlemmer muligheten til å kunne invitere kunder og partnere om bord, forteller Warncke. - Vil vil også, i samarbeid med andre partnere, tilby medlemmer og ungdom muligheten til å delta på deler av strekkene. Vi vil også kjøre ledertrening og lederkurs om bord, med fokus på bærekraftig lederskap.

Bergen Næringsråd vil tilby deltakelse på to seilinger i september 2022. De aktuelle strekningene er Yokohama-Shanghai og Shanghai-Hong Kong. 


- Å ha Bergen Næringsråd med på laget betyr utrolig mye for oss. Samarbeid med næringslivet er helt avgjørende for det prosjektet som One Ocean er. Ombord samles forskning, akademia og næringsliv og vi har tenkt taktisk i forhold til anløpene slik at skipet kan brukes til å fremme norske næringsinteresser. Det er fantastisk at Bergen Næringsråd er med partner, sier direktør i Stiftelsen Statsraad Lehmkuhl Haakon Steinar Vatle.

 

 

 

Atle  Kvamme
Atle Kvamme
Næringspolitisk sjef

chat_bubble_outline +47 995 16 511