Hvordan står det egentlig til med laksen? - Program

08:00 Registrering og frokost

08:30 Velkommen til møtet

Bransjens viktigste grep for å bedre fiskehelsen i merdene 

v/Krister Hoaas, regionsjef Sjømat Norge vest

FISKEHELSERAPPORTEN 2025

Funn fra årets Fiskehelserapport Veterinærinstituttet

v/ Ewa Harasimczuk, fagansvarlig fiskehelse, Veterinærinstituttet

Hva gjør aktørene i bransjen?

Erfaring med nedsenkbare merder

v/ Aina Valland, kommunikasjon og samfunnskontakt, Lerøy Seafood Group

Våre resultater med bruk av storsmolt

v/ Liv Marit Årseth, samfunnskontakt 

Slik oppnådde vi unntaksvekst

v/ Erlend Haugarvoll, administrerende direktør Lingalaks

VI DEBATTERER

Spørsmål og kommentarer fra salen ledet av ordstyrer Tom-Christer Nilsen, næringspolitisk leder i Bergen Næringsråd

10:00 Takk for i dag

Våre hovedsamarbeidspartnere