Hvordan står det egentlig til med laksen? - Program
08:00 Registrering og frokost
08:30 Velkommen til møtet

Bransjens viktigste grep for å bedre fiskehelsen i merdene
v/Krister Hoaas, regionsjef Sjømat Norge vest

FISKEHELSERAPPORTEN 2025
Funn fra årets Fiskehelserapport Veterinærinstituttet
v/ Ewa Harasimczuk, fagansvarlig fiskehelse, Veterinærinstituttet
Hva gjør aktørene i bransjen?

Erfaring med nedsenkbare merder
v/ Aina Valland, kommunikasjon og samfunnskontakt, Lerøy Seafood Group
Våre resultater med bruk av storsmolt
v/ Liv Marit Årseth, samfunnskontakt
Slik oppnådde vi unntaksvekst
v/ Erlend Haugarvoll, administrerende direktør Lingalaks
VI DEBATTERER

Spørsmål og kommentarer fra salen ledet av ordstyrer Tom-Christer Nilsen, næringspolitisk leder i Bergen Næringsråd