Nye kostholdsråd: Krise eller kjempemulighet? - Program

08:00 Registrering og kaffe

08:30 Velkommen til møtet

Vann og belgfrukt til folket? Hvordan skal vi forholde oss til de nye kostrådene?

Aslaug Drotningsvik, klinisk ernæringsfysiolog, PhD ved Haraldsplass Diakonale Sykehus og Universitetet i Bergen

Maks 350 gram kjøtt – Krise eller mulighet for de vestnorske kjøttprodusentene?

Odd Ohnstad, daglig leder og eier av Haugen Gardsmat i Flåm

Har norsk oppdrettslaks en plass i de norske kostholdsrådene?

Nina Møgster, daglig leder i Lingalaks

Må vi slutte å produsere alkohol?

Olav Bleie, eier og primus motor for Alde gård som produserer Norges mest solgte sider

Matindustrien må slutte å motarbeide et sunnere og mer bærekraftig kosthold

Thomas Cottis, Høyskolelektor landbruk og klimakunnskap

Råd til besvær? Bør Vestlendingene akseptere de nye kostholdsrådene?

Espen Gamlund, Professor i filosofi ved Universitetet i Bergen

Jeg har testet de nye kostholdsrådene. Slik gikk det

Sølve Rydland, politisk redaktør i BA

Våre hovedsamarbeidspartnere